Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum

IndeksPortalCalendarGalleryFAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj
Witamy w Zagrodzie Mgły !!
Na Zagrodzie pojawiła się nowa ranga - ZAGRODZIANIN. Chcesz wiedzieć więcej? KLIKNIJ
Problemy z listą zostały rozwiązane. Znów można sprawdzać uczciwość graczy:)

Dzień dobroci dla... ludzi ;D 5 5 31
Share | 

Dzień dobroci dla... ludzi ;D

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
lisiczka
Administrator
Administrator

Liczba postów: 327
Pomógł tylu osobom: 5

PisanieTemat: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 12:54 am

Kochani, ostatnio na Zagrodzie nadeszła moda na kłótnie, oskarżenia, dogryzanie, itp, itd,...
A może zrobimy sobie Dzień Dobroci dla Ludzi. Proponuję aby w tym watku wpisywać podziekowania, pozdrowienia, pochwały. Naprawmy atmosfere na Zagrodzie:)
Proszę jednak o nie umieszczanie kąśliwych, ironicznych treści. Osobiście dopilnuje, żeby takowe od razu znikały. Tu ma być miło:)
Wątek bedzie otwarty tylko dzisiaj wiec śpieszcie się...

lisiczka na Howrse
Lisiczkowo - Wirtualna galeria sztuki wszelakiej
1. Administrator nie nabija postów - administrator ma wiele do przekazania
2.
Administrator nie myli się - administrator ma inne zdanie
3.
Administrator nie obraża innych - administrator dobitnie zwraca uwagę
4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami administratora.
5. Szanuj admina swego - możesz mieć gorszego.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Barson1990
Średni jeździec
Średni jeździec

Liczba postów: 182
Pomógł tylu osobom: 2

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 1:12 am

Chciałabym podziękować wszystkim, którzy pomogli mi w grze i dążeniu do sukcesów.
Przede wszystkim:
1) pszczolka182
2) Jetrel
3) martusiak158
4) symilla
5) Maagda

Oraz tym, z którymi zawsze mogą swobodnie porozmawiaćSmile

Dziękuję za motywację, wspieranie i wszystkie miłe słowa!! Smile

Mój Nick taki sam jak tu: -> Barson1990 <-
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1169925
Guzik
Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 841

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 8:00 am

To i ja z siebie coś wyduszę Smile
Dziękuję wszystkim ludziom z Zagrody, z którymi miałam kiedyś kontakt w wątku czy na czacie. Dziękuję Tobie lisiczko i innym Moderatorom i Adminom z Zagrody za opanowanie tej ciężkiej sytuacji na Zagrodzie, bo zaczynał wkradać się tutaj nieład i hałas czego dotąd nie było lub było w małych ilościach.
I jeszcze jedno - chcę podziękować Koniarze54 vel. Philipkowi za bardzo miły kontakt na Gadu, zarówno jak na czacie czy w wątkach i za zrozumienie, gdy czasem po prostu nie mogę się odezwać. Phil
Chcę podziękować Sakurze za to, że zawsze służy pomocną ręką. Sakura
Chcę podziękować Frani, która od samego początku trzyma "na nogach" SoE i zawsze służy pomocą. Frania
Chcę podziękować jeszcze wielu osobom - Bezbarwnej za to, że jest kiedy jest potrzebna za to, że gdy miała u mnie współ. nic nie zniszczyła (choć i tak się tego po niej nie spodziewałam;)), arlyn za to, że udostępnia swoje konto aby hodowla mogła ruszyć i za to, że cudownie u niej się pracuje (nie cały czas, ale gdy mogę to tak;)), Sabuli za ten sam powód co u Bezbarwnej.
Sweet Rabbit za wspólną hodowlę.
Całej hodowli SoE za to, że zawsze są i zawsze rozumieją. Dziękuję

Na howrse już niestety mnie nie spotkasz, ale służę pomocą w każdej chwili Smile Wystarczy, że napiszesz tutaj na Zagrodzie!

Avatar wykonała Koralikowa. (kliknij na nazwę, aby przejść na jej profil)
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147468
Sakura
Trener osobistości
Trener osobistości

Liczba postów: 1661
Pomógł tylu osobom: 13

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 9:54 am

Guziczku, jeszcze nie za bardzo miałam okazję wyciągnąć pomocną dłoń, ale dziękuję za te ciepłe słowa Very Happy. Tobie dziękuję za to, że zawsze zrozumiesz, gdy popełnię jakiś błąd lub czegoś nie wiem, a Ty cierpliwie mi to wytłumaczysz bez cienia krytyki mojej osoby Smile.

Dziękuję ekipie Stars of Europ za to, że z Wami jestem, że z Wami pracuję i wybaczacie mi moje zagrywki, chociaż nie zawsze były w porządku wobec wszystkich Smile.

Dziękuję Lady Arvence za to, że jest świetnym Administratorem naszej Zagrody, za to, że zawsze pomoże, doradzi, w żaden sposób nie wywyższa się z racji pełnionej funkcji, nigdy nie kłóci się w żadnej dyskusji i nikogo nigdy nie wyzywa, za to, że stworzyła bardzo wiele pomocnych rzeczy, jak poszczególne działy forum, poradnik dla oszukanych osób, Biało-Czarną Listę oraz za to, że zawsze, gdy do niej napiszę z jakąś prośbą, nigdy tego nie zbagatelizuje, tylko spełnia moją prośbę Smile.

Dziękuję Lubelkowi za to, że jest tak samo wspaniałym Adminem, jak Lady Arvenka, nie raz robił za rozjemcę w trakcie zajadłych sporów, nie dyskryminował mnie, jak na początku mojej obecności na forum popełniłam ogromną gafę, tylko naprawił sprawę i było wszystko w porządku Smile. Dziękuję za to, że zawsze wkleja najfajniejsze zdjęcia, obrazki i filmiki na forum dla naszej rozrywki. Dziękuję za to, że jest jednym z najbardziej czynnych aktywistów przeciwko ACTA, że okazuje się równie buntowniczą osobą, jak ja i potrafi z przytupem zaprotestować przeciwko czemuś, co wpłynie na nas wszystkich radykalnie, jeżeli wejdzie w życie Smile.

Malto, jesteś jedną z najsympatyczniejszych osób, jakie znam w grze, w dodatku jesteś obowiązkowa, nigdy nie zostawisz hodowli na lodzie, żeby musiała główkować, co w danym momencie zrobić, zawsze służysz pomocą, radą i dobrym słowem Very Happy. Już wcześniej pisałam gdzieś, że od jakiegoś czasu myślałam nad tym, że chciałabym z Tobą pracować Smile

Frania, jesteś najlepszą osobą, jaką zarząd Stars of Europe oraz cała hodowla mogły mieć na tym stanowisku Very Happy. Szkoda, że od samego początku nie zostałaś wybrana Smile. Najaktywniej działałaś na rzecz hodowli nawet wtedy, gdy zarząd był poza Twoim zasięgiem Very Happy. Mianowanie Ciebie na to stanowisko było najlepszą decyzją, jaką hodowla mogła podjąć Very Happy

Dziękuję również wszystkim, z którymi mam tutaj dobry kontakt, z którymi nigdy się nie pokłóciłam, którzy nie wywołują z resztą kłótni oraz wszystkim, którzy oddali swoje głosy na moja maść Very Happy. Bardzo zależało mi na tym, aby moja mozolna praca nie poszła na marne i udało się Very Happy. Dzięki Wam wszystkim, którzy pomogliście mi, gdy potrzebowałam pomocy Very Happy

Dziękuję tym, dzięki którym Zagroda w ogóle powstała. Gdyby nie to, nadal byłabym zielona w wielu sprawach, tutaj znalazłam to, czego potrzebowałam, aby gra była dla mnie przyjemnością Smile

MÓJ -PROFIL- NA HOWRSE.

MOJE HODOWLE:

HOPE FOR THE BEST - KUCE CONNEMARA (CZOŁÓWKA RANKINGU).
HESKER AVETS - KONIE FIORDZKIE (CZOŁÓWKA RASY).

ZAPRASZAM DO MNIE Smile
--------------
KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY

Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=928404
katty88888
Jeździec
Jeździec

Liczba postów: 422
Pomógł tylu osobom: 5

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 10:07 am

A ja chchiałam tak ogólnie bez wymieniania, podziękować wszystkim miłym osobom, które tworzą to wspaniałe miejsce. Smile
Tym którzy cierpliwie odpowiadają na moje często pozbawione sensu pytania i tłumaczą coś na co sama nigdy bym nie wpadła. Very Happy
Tym którzy pomogli mi z wykonaniem dokonań, szczególnie z dokonaniem 91, do którego dostałam konia całkowicie bezinteresownie za co jestem wdzięczna

Dziękuję także wszystkim osobom z którymi miałam przyjemność rozmawiać, a których nie poznałabym gdyby nie Zagroda Very Happy

A także wszystkim osobom, które stworzyły to miejsce i pilnują, żeby było przyjazne i pozbawione kłótni

Wszystkim Bardzo Dziękuję

Kupuję konie z DJ Very Happy
Pin(ci)acolada najlepsza hodowla na polskim howrse Very Happy
Ja na howrse
Jak coś to pisać Wink
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Frania26.
Jeździec
Jeździec

Liczba postów: 328
Pomógł tylu osobom: 0

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 11:44 am

Dziękuję bardzo Dziękującym Mi :*
Guziczek i Sakura :* Bez Was SOE nie byłaby sobą Smile
Dziewczynki Moje: Guzik, Barwna, Kotek, Arlyn, Sakura, Koniara, Sabula, Malciapciak, Mustang, Kavcia, Asiuu, Pati
gdyby nie wy sama nie dałabym rady, działamy razem i się wspieramy w każdej złej chwili, możemy na siebie liczyć bez nie potrzebnych kłótni i sporów. Spędzamy ze sobą naprawdę mnóstwo czasu i dobrze że umiemy się dogadać. Hodowli nie tworze ja czy zarząd - SOE tworzymy MY i mam nadzieje że w Nasze szeregi nie wtargnie między Nas nikt kto by mógł zakłócić tą współpracę

Lisica - Dziękuję za pomoc, miłe rozmowy, wspieranie, zawsze dobre słówko i te ciepłe buziaki co rano Very Happy Kocham :*
Lubelak - bez Ciebie nic nie było by tym czym jest :* jesteś ze mną od samego początku na howrse, Dziękuję za wprowadzenie w grę, mnóstwo przegadanych godzin, a także wsparcie i rozśmieszanie Smile
Isma stara Laurelon - za wszystko :* za zaufanie i podarowanie mi pierwszego jednorożca w grze mimo iż nie znałyśmy się bardzo Smile
Anett1906 za wytrzymywanie mojego marudzenia i ciągłych próśb o boksik do treningów :*
playerxyz za wprowadzenie do gry i naukę treningów oraz wszystkie potrzebne wskazówki :*
Katarzynkaa13 za miłe długie rozmowy o grze i nie tylko Smile:*
Oraz wszystkim których nie wymieniłam a wiedzą że w jakiś sposób mi pomogli, i są ze mną.
DZIĘKUJĘ :*

Trenuje Do GP - teraz um z moich koni to min 1100 Smile zapraszam do zapisów Smile
Mogę też wytrenować Twojego konika - Login ten sam na Howrse lub pisz do mnie tutaj

Ostatnio zmieniony przez Frania26 dnia Sro Lut 08, 2012 3:46 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Madela
Trenujący konia
Trenujący konia

Liczba postów: 42

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 12:05 pm

Ja tak oszczędnie :
Is95 - strasznie miła , pomocna , uczciwa , ogólnie bez jakiegokolwiek zarzutu
anEcia4 - po prostu zwykła , miła , bardzo fajnie się z nią pisze
Carmin - druga po prostu fajna i tyle Wink
szarusia , tygryshek , Lady Averna - bardzo mili , pomocni , też nie można o nich nic źle mówić
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Sweet Rabbit
Trener osobistości
Trener osobistości

Liczba postów: 1884
Pomógł tylu osobom: 15

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 12:21 pm

Ja dziękuję wszystkim z Zagrody, za to że mnie wspierali i nie obrażali się na mnie gdy jakieś złe słówko czy gest wyleciał. Szczególnie:
Członkom RoR, że nie są źli na mnie że zawiesiłam u mnie hodowlę
Guziczkowi za wspólną hodowlę i wspieranie mnie, gdy było mi smutno że moja jednoroga Kayah może umrzeć
Lubelaczkowi za te konie do GP, na które mnie nie stać - dziękuje za Jungle Monster'a który przekroczył u mnie 780 um. i duży boks z prysznicem dla niego
safci001 której na Zagrodzie nie ma, za rzepkę do dokonania
Lisiczce... za bycie modem i szczególne pilnowanie porządku w tych dniach z kłótniami
Lufie12 za jednoróżkę arabską z nie małym PG, jako bardzo płodną jednorogą klacz do dokonania by wyhodować rogacza
Arvence za założenie Zagrody!
Modom i adminom za pilnowanie porządku u Mgły

Oraz wszystkim innym!

KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY
*howrse PL*Doggi Game*Chicken Smoothie*Dragon Cave*
~potrafię robić nowe kody html do jednej ramki - podaj grafikę, zrobię Ci za darmo~
~jestem dziewczyną~
~sprzedaję jednorogi, coby i tanie konie do GP o powyżej 700.00 PG i 200.00 um. wrodzonych~
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Pati...xd
Znany przez cały świat
Znany przez cały świat

Liczba postów: 3038
Pomógł tylu osobom: 1

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 12:26 pm

Dziękuje Philipkowi (koniara54) za przyjecie mnie do hodowli mimo mojego małego doświadczenia.

Dziękuje Kotkowi i arlyn za pomoc w dokończeniu koni w hodowli

Dziękuje ekipie Stars of Europe za to że jeszcze mnie nie wywaliliście, za miłą atmosferę i świetną współprace.

Dziekuje LadyAvrenie i Lubelakowi oraz moderatorom za bycie świetną ekipą pracującą nad Zagrody Mgły i za to że powstało takie wspaniałe forum gdzie nie muszę się bać pytać nawet o głupie rzeczy, bo bez Zagrody do dzisiaj bym była jeszcze zielona w Howrse

Dziekuję wszystkim tym których nie wymieniłam, a coś dla mnie zrobili

Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJE :* :* :* :* :* :*

"Gdy się gubisz, to wiatr wiejący złap w dłonie i krzyknij mocno z całych sił:Tak bardzo kocham konie!"

Ja na howrse.pl i Ja na howrse.com

"Możesz mnie zabić, ale nie możesz mnie obrażać."- J.S.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
EveDallas
Właściciel czempionów
Właściciel czempionów

Liczba postów: 1303
Pomógł tylu osobom: 6

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 1:11 pm

Dziękuję Guzikowi, Sweet Rabbit, Lubelakowi i innym, którzy pomogli mi w którymkolwiek dokonaniu;0
dziękuję Julis, bez której nie byłoby mnie ani na Hwr, ani na ZM.
Dziękuję wszystkim, z którym miło rozmawiałam kiedykolwiek czy to na zagrodzie czy na howrse.
Dziękuję wszystkim miłym osobą, że wytrzymały ze mną;0
I ogólnie modom i adminom za pilnowanie porządku.
I dziękuję tym, którzy mi wytykają błędy w postach - bo ja taka nieogarnięta jestem;0

EveDallas:
Na Howrse
Na Howrse.sk
Wiadomość do mnie.

Na avatrarze jestem ja;P Wink
08.12.2012 - Narodziny mojego pierwszego rożka, klaczki -
klik!
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Pysia2762Pysia2762

Liczba postów: 716
Pomógł tylu osobom: 8

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 1:17 pm

Tak więc skoro już mamy ten dzień dobroci to dziękuję wszystkim zarówno tutaj na Zagrodzie jak i na Howrse,za umilanie mi gry i czasu spędzonego z wami Smile Mam nadzieję,że tak już zostanie Smile

Życie trzeba cenić codziennie niezależnie od tego jakie jest.Jutro możemy je stracić..
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Asiuu
Średni jeździec
Średni jeździec

Liczba postów: 103

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 2:40 pm

Frania, jesteś wielka! <33333
Malciaciak niemniej, zawsze Cię podziwiałam za wytrwałość w jednoosobowej hodowli i w najlepszych mieszankach Smile i przemiła osoba, tak jak Frania i reszta SoE Smile
dziękuję nadia.amorek na pomoc przy zadaniach Smile

moja nieobecność: 22-30 I !
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Creepy
Moderator
Moderator

Liczba postów: 1783
Pomógł tylu osobom: 4

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 3:22 pm

Dziękuję wszystkim z Zagrody <33
Dziękuję APX oraz nadii.amorek za miłą współpracę przy cobach i trakenach <33
Dziękuję całej hodowli Feria del Caballo za przyjecie mnie z powrotem w swoje progi oraz miłą atmosferę <333
Dziękuję całej hodowli Błędne Pszczoły za wspaniałą współpracę oraz miłą atmosferę <333
Dziękuję Arvence, Lubelakowi i lisiczce za pomocną dłoń <33
Dziękuję MCuser'owi za to, że pokazał mi howrse <33

Jakbym kogoś pominęła to bardzo przepraszam =*

Hodowle:
The Black Knight - fryzy
Hanopolis - hanowery - szukamy nowych osób!
Blood of Rohan - walijczyki
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
hanka1998
Znany przez cały świat
Znany przez cały świat

Liczba postów: 3444

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 3:34 pm

A coś się stanie, jak podziękuję całej Zagrodzie?
A więc dziękuję Wam za:
- pomoc w dokonaniach
- ciekawe rozmowy
- miłą atmosferę
- ZA WSZYSTKO!!! Very Happy

Nie obrzucaj nikogo błotem - możesz nie trafić, a i tak pobrudzisz sobie ręce.

Zapraszam na mój profil na Howrse.pl- hanka1998, international- polka1998, rumuńskim- Polkahanka1998 oraz słowackim - Dimage

Za avatar dziękuję bardzo Koralikowej. Polecam Wink
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218 Online
Star-x3
Moderator
Moderator

Liczba postów: 1727

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 3:36 pm

A ja chciałabym podziękować Lubelakowi że dzięki niemu w ogóle wróciłam na Zagrodę. Smile

A poza tym wszystkim dzięki którym chętnie tu wracam Wink
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Broszka
Znajomy wielu
Znajomy wielu

Liczba postów: 951

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 4:01 pm

ja podziękuję całej Zagrodzie:
- za pomoc
- za miłą atmosferę (zazwyczaj)
- i za to, że po prostu jest!
I love you

Kochaj tak, jakby Cię nikt nie zranił,
A tańcz tak, jakby nikt nie patrzył.
Śmiej się tak, jak tylko dzieci się śmieją.
Żyj tak, jakby tu było niebo...

Moje konto na howrse
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Uśmieszek
Znajomy wielu
Znajomy wielu

Liczba postów: 944
Pomógł tylu osobom: 3

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 4:03 pm

Przede wszystkim chcę podzienkować poziomce22, za wielką pomoc przy grafice i szablonach na blog.onet. Sakurze za to, że pomogła mi się dostać do HA i, że miło się z nią rozmawia. Philipkowi, ZetceEmce, Gwiazdce, Gwiazdeczce i innym za to, że są. Guzikowi za wszystko i oczywiście Malto - za wałacha na GP i cenne wskazówki - jesteś też jedną z najsympatyczniejszych osób, które poznałam na Zagrodzie. Dziękuję moderatorom za to, że forum jest takie jakie jest. Smile Mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo.

Mój profil na howrse tutaj
Wyhoduję rożka na zamówienie - więcej na pw.
Chcesz kupić konia? Klik.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.guineapigs.fora.pl/
Róża-chodowca9
Średni jeździec
Średni jeździec

Liczba postów: 157

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 4:04 pm

Ja chciałam podziękować myszce i pszczółce oraz przeprosić wszystkich za tą zbiórkę.
Temat pojawi się za chwilę.

Ja na howrse to Róża-chodowca dawajcie gratki
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Aglyss
Właściciel czempionów
Właściciel czempionów

Liczba postów: 1083

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 4:22 pm

Chciałabym podziękować:
Moderatorom, za ich trud włożony w pilnowanie porządku na forum, niezmierną cierpliwość w stosunku dla graczy, niejednokrotne zarywanie nocy, aby utrzymać porządek na Nocnych Markach i tworzenie poradników.
Administratorom, za to, że stworzyli polską wersję Howrse, dzięki czemu nie musimy trudzić się z elektronicznymi tłumaczami. Za to jak się starają, aby polepszyć grę. Dodają nowości i promocje. Na nasze życzenie, pojawiają się na forum.
Wszystkim miłym graczom, którzy tworzą wspaniałą atmosferę Howrse, pomagają innym, odpowiadają na forum i zaprzyjaźniają się z nami.
iri za niezmierną cierpliwość w tłumaczeniu mi języka i niemieckiego i napisanie kilku projektów.
SailorSny za to, ze jest moja najlepszą przyjaciółką.

Póki istnieje Księżyc, będą istniały i wilki
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Sweet Rabbit
Trener osobistości
Trener osobistości

Liczba postów: 1884
Pomógł tylu osobom: 15

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 5:27 pm

I już bym zapomniała -

Dziękuję Haneczce, przepraszam - Hance za fajne rozmowy na Zagrodzie, fajne wymówki na czacie, za wywoływanie razem ze mną śmiesznych kłótni publicznych, ogólnie... Heneczko, przepraszam - Hanko za wszystko!

KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY
*howrse PL*Doggi Game*Chicken Smoothie*Dragon Cave*
~potrafię robić nowe kody html do jednej ramki - podaj grafikę, zrobię Ci za darmo~
~jestem dziewczyną~
~sprzedaję jednorogi, coby i tanie konie do GP o powyżej 700.00 PG i 200.00 um. wrodzonych~
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
weila123
Jeździec
Jeździec

Liczba postów: 354
Pomógł tylu osobom: 3

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 5:43 pm

Ja tak ogólnie. Dziękuję :

- członkom Zagrody za wszystkie porady i odpowiedzi na moje pytania I love you
- wszystkim osobom , które pomagały mi zrozumieć język HTML I love you
- mojej starej ekipie z hodowli Excellent Shetland* , która już nie istnieje za ... za WSZYSTKO ! I love you I love you
Dziękuję też za to , że jest takie wspaniałe forum jak Zagroda Mgły.

DZIĘKUJĘ !

One Direction <3
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
hanka1998
Znany przez cały świat
Znany przez cały świat

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 6:13 pm

Sweet Rabbit napisał:
I już bym zapomniała -

Dziękuję Haneczce, przepraszam - Hance za fajne rozmowy na Zagrodzie, fajne wymówki na czacie, za wywoływanie razem ze mną śmiesznych kłótni publicznych, ogólnie... Heneczko, przepraszam - Hanko za wszystko!

Ooo! Jak mogłam zapomiec o Rabbitce! (czyt. Rabbicie). Dziękuję za nasze kłótnie i rozmówki na czacie :*

Zapraszam na mój profil na Howrse.pl- hanka1998, international- polka1998, rumuńskim- Polkahanka1998 oraz słowackim - Dimage

Powrót do góry Go down
Julinda010
Trenujący konia
Trenujący konia

Liczba postów: 91

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 7:07 pm

Więc...
milens21-dzięki za wspólną hodowlę angloarabików,jesteś miła i pomocna (nawet w realu!) cóż...sami możecie się przekonać ; )
nuta123-w hodowli rogów od zawsze!Tematy wspólne są,naprawdę,miła osóbka.
Lusia20-czasem trudno do Ciebie dotrzeć,ściągasz na lekcjach,ale to tylko małe rysy...Jedno jest pewne-da się je zamalować.Dziękuję. sunny
Za osoby,które pomogły na forum gry,tu i w realu.
!!!THX!!!

Na howrse mam taki sam nick jak tu Very Happy
Hoduję wszystkie rasy koni,ale mogę się pochwalić rogatymi anglikami ,Angloarabami Shagya ,Pinto i kilkoma innymi rasami.Sprzedaję konie z zakładki pozostałe konie i z innych zakładek też (niektóre),za gratki odwdzięczam się! cheers
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Ejli
Jeździec
Jeździec

Liczba postów: 271
Pomógł tylu osobom: 1

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 8:03 pm

Chciałąbym przeprosić hankę,za mówienie na nią Haneczka,i wnerwianie jej innymi sposobami..
I dziękuję wszystkim z którymi rozmawiałam,za to że odpędzili ode mnie nudę.

THANK YOU!

Wiooosna i ukrop jak na lato~~~=,=
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=932778
hanka1998
Znany przez cały świat
Znany przez cały świat

PisanieTemat: Re: Dzień dobroci dla... ludzi ;D   Sro Lut 08, 2012 8:04 pm

Ejli napisał:
Chciałąbym przeprosić hankę,za mówienie na nią Haneczka,i wnerwianie jej innymi sposobami..
I dziękuję wszystkim z którymi rozmawiałam,za to że odpędzili ode mnie nudę.

THANK YOU!

nie przepraszaj, to TY mnie ratujesz od nudy ;D

Powrót do góry Go down

Dzień dobroci dla... ludzi ;D

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Similar topics

-
» Aktywność ludzi w rozbudowaniu gry
» Dzień dobroci dla... ludzi ;D
» W 2012 końca świata nie będzie. Źle zinterpretowaliśmy kalendarz Majów
» Nie będzie niczego: czy Google, Facebook i Wikipedia znikną na 24 godziny?
» Jak zaplanować dzień konia