Sweet Rabbit Trener osobistości

Liczba postów: 1884 Pomógł tylu osobom: 15 Join date: 04/11/2011 Age: 10 Skąd: Rabbits kingdom
 | Temat: Nowe przedmioty z Czarnego Rynku! Sob Gru 24, 2011 5:51 pm | |
| | Cytat: | Kupując zestaw 30. Kuponów, otrzymasz Skrzynię Skarbów! W każdej Skrzyni znaduje się Grani, a oprócz niego możesz zdobyć: - jeden z nowych przedmiotów: Piętę Achillesa lub Fortunę Krezusa - inne przedmioty z Czarnego Rynku - diamenty i Kupony - punkty dorastania - towarzyszy - Equus |
Oto urywek z nowej promocji. Nowe przedmioty: Pięta Archillesa Fortuna Krezusa
Ale do czego one służą i czy będą dostępne na Rynku? Nie wiadomo. Macie jakieś przeczucia? Np. co daje Fortuna czy Pięta?  KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY* howrse PL* Doggi Game* Chicken Smoothie* Dragon Cave* ~potrafię robić nowe kody html do jednej ramki - podaj grafikę, zrobię Ci za darmo~ ~jestem dziewczyną~ ~sprzedaję jednorogi, coby i tanie konie do GP o powyżej 700.00 PG i 200.00 um. wrodzonych~ |
|
Guzik Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 841 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 13/12/2011 Age: 13 Skąd: Z za ściany ;)
 | Temat: Re: Nowe przedmioty z Czarnego Rynku! Sob Gru 24, 2011 5:55 pm | |
| Pięta Achillesa - możesz kłaść konia nie zależnie, o której godzinie i z iloma % energii a rano i tak wstanie ze 100% energii i zdrowia. Fortuna Krezusa - podwaja bonusy znaleziona podczas lekcji czy w boksie. Np. jeśli znajdowałeś jedną rzepę to teraz będziesz znajdować dwie. Było już na forum PL ^^  Na howrse już niestety mnie nie spotkasz, ale służę pomocą w każdej chwili Wystarczy, że napiszesz tutaj na Zagrodzie! Avatar wykonała Koralikowa. (kliknij na nazwę, aby przejść na jej profil)
Ostatnio zmieniony przez guzikova :D dnia Sob Gru 24, 2011 8:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Mikim7 Jeździec

Liczba postów: 285 Pomógł tylu osobom: 1 Join date: 22/11/2011 Age: 14 Skąd: Gdańsk
 | Temat: Re: Nowe przedmioty z Czarnego Rynku! Sob Gru 24, 2011 8:46 pm | |
| A oto dwa przedmioty:  Pięta Archillesa | Kod: | Z Piętą Achillesa przestajesz się przejmować o której położysz konia spać i jaką energię będzie wtedy posiadał. Zawsze obudzi się ze 100% energią i zdrowiem, o ile położysz go spać na łące lub w boksie.
Uważaj jednak, bo wciąż musisz się o niego troszczyć, musisz go oporządzać i właściwie karmić – ten przedmiot nie zapobiegnie utracie zdrowia przez zbyt chude lub zbyt grube zwierzęta. Pięta Achillesa przestaje oddziaływać na konie, które nie są nieśmiertelne w momencie ukończenia przez nie 25 roku życia. |
Fortuna Krezusa
| Kod: | Fortuna Krezusa podwaja szansę na znalezienie bonusów w czasie wykonywania akcji z koniem, np. znajdziesz dwa razy więcej tubek smaru lub rzep, niż zazwyczaj. |
Do obu:
| Kod: | Ten przedmiot nie może zostać kupiony za kupony. |
|
|
Sweet Rabbit Trener osobistości

Liczba postów: 1884 Pomógł tylu osobom: 15 Join date: 04/11/2011 Age: 10 Skąd: Rabbits kingdom
 | Temat: Re: Nowe przedmioty z Czarnego Rynku! Nie Gru 25, 2011 2:17 pm | |
| Ja chcę piętę  KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY* howrse PL* Doggi Game* Chicken Smoothie* Dragon Cave* ~potrafię robić nowe kody html do jednej ramki - podaj grafikę, zrobię Ci za darmo~ ~jestem dziewczyną~ ~sprzedaję jednorogi, coby i tanie konie do GP o powyżej 700.00 PG i 200.00 um. wrodzonych~ |
|
Guzik Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 841 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 13/12/2011 Age: 13 Skąd: Z za ściany ;)
 | |