| | Skorzystaj z oferty świątecznej! PL | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Malto Właściciel czempionów

Liczba postów: 1230 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 09/04/2011 Skąd: Gród Neptuna
 | Temat: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:04 pm | |
| | Cytat: | Cześć,
Od teraz do 26 grudnia 2011, 12:00:00 możesz skorzystać z dwóch wyjątkowych ofert świątecznych! Za zakup zestawu 30 Kuponów dostaniesz Skrzynię Skarbów. Za zakup zestawu 100 Kuponów dostaniesz konia boskiego według swoje wyboru! (Sprawdź, jakie konie są dostępne w tej promocji)
Aby sprawdzić warunki ofert, odwiedź stronę Kuponów.
Wesołych świąt życzy Załoga Howrse |
Więc, w nawiązaniu do klimatu świątecznego - bulić, bulić...  Co ciekawe, gdy kliknie się na Skrzynię Skarbów, pokazuje się informacja, że strona nie istnieje. Więc tak jakby można kupić kota w worku 
Jeśli chodzi o boskie konie, można dostać:
| Cytat: | Możesz wybrać spośród następujących koni:
Snow Mgła Slejpnir (z wyjątkiem koni palomino) Krezus Gypse Balios Rubin Szafir Szmaragd Ametyst Jadeit Perła |
|
|
 | |
LadyArvena Administrator

Liczba postów: 1697 Pomógł tylu osobom: 10 Join date: 17/01/2011 Age: 23
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:13 pm | |
| Jak dla mnie większość poleci na Baliosa - zestaw Nyx piechotą nie chodzi  A jak nawet komuś się nie przydaje to za 4 kupony można upchnąć. Żaden koń tyle nie daje  Zapraszam do kupna koni czystej krwi andaluzyjskiej: KLIK________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie" — JRR Tolkien, Władca Pierścienia |
|
 | |
Guzik Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 841 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 13/12/2011 Age: 13 Skąd: Z za ściany ;)
 | |
 | |
Destin Trenujący konia

Liczba postów: 46 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 19/08/2011 Age: 14 Skąd: Warszawa
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:16 pm | |
| Dla mnie te oferty tą takie nijakie. Jak na tyle kuponów w promocji dałabym coś jeszcze, w końcu 270 zł to nie takie małe pieniądze, a za 75 kuponów można kupić sobie Baliosa na sprzedażach. Skrzynia skarbów też mnie jakoś nie przekonuje, może wyjść tak samo jak z RO połowa dostanie super skarby, a druga będzie narzekać jakie to śmiecie dostała.
|
|
 | |

Liczba postów: 1230 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 09/04/2011 Skąd: Gród Neptuna
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:21 pm | |
| Ta Skrzynia mnie naprawdę ciekawi, niemniej nie wydam dla niej 100 złotych. Z akcji "Choinka" mam 389 pingwiny i 134 niedźwiedzie polarne, więc być może załapię się do opcji "masz dużo miśków i pingwinów, dostaniesz niespodziankę" - a przy niespodziance ikonka Skrzyni. |
|
 | |

Liczba postów: 841 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 13/12/2011 Age: 13 Skąd: Z za ściany ;)
 | |
 | |
Uśmieszek Znajomy wielu

Liczba postów: 947 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 09/12/2011 Skąd: Lubin
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:25 pm | |
| Ja też na Żywioł nie mam. Niedźwiadków mam aż za dużo(ok.140) a pinkwinów ledwie 100. Mój profil na howrse tutaj Wyhoduję rożka na zamówienie - więcej na pw. Chcesz kupić konia? Klik. |
|
 | |

| |
 | |

| |
 | |
Uśmieszek Znajomy wielu

Liczba postów: 947 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 09/12/2011 Skąd: Lubin
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:28 pm | |
| |
|
 | |
Linea2010 Jeździec

Liczba postów: 337 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 31/10/2011 Age: 12 Skąd: Trolololo xD
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:36 pm | |
| Jejku, chętnie bym kupiła skrzynię. 30 kuponów się ma i można wygrać 1000!!! Marzę o tym. Ale nie jestem chyba wystarczająco bogata :C  ❒ Taken ❒ Single ✔ Mentally dating Akatsuki members. Ja na howrse - Linea2010Pilnie kupię chmurki w każdej ilości! |
|
 | |

| |
 | |
Linea2010 Jeździec

Liczba postów: 337 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 31/10/2011 Age: 12 Skąd: Trolololo xD
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:47 pm | |
| No i jeszcze Grani... Miałabym trzy gdyby to była klacz C:  ❒ Taken ❒ Single ✔ Mentally dating Akatsuki members. Ja na howrse - Linea2010Pilnie kupię chmurki w każdej ilości! |
|
 | |
LadyArvena Administrator

| Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:48 pm | |
| | Destin napisał: | Jak na tyle kuponów w promocji dałabym coś jeszcze, w końcu 270 zł to nie takie małe pieniądze, a za 75 kuponów można kupić sobie Baliosa na sprzedażach.
|
Tylko, że w sytuacji gdy kupujesz Baliosa na sprzedażach daje ci on nyx co 3 miesiące, a nie co miesiąc... A to spora różnica Zapraszam do kupna koni czystej krwi andaluzyjskiej: KLIK________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie" — JRR Tolkien, Władca Pierścienia |
|
 | |

| |
 | |
Linea2010 Jeździec

| Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 12:53 pm | |
| guzikova napisał: | | Jeju jak ja bym chciała zdobyć taką skrzynię ;> |
Nie tylko ty .__.' ❒ Taken ❒ Single ✔ Mentally dating Akatsuki members. Ja na howrse - Linea2010Pilnie kupię chmurki w każdej ilości! |
|
 | |
Clue Jeździec

Liczba postów: 338 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 16/09/2011 Skąd: Kraina Białych Niedźwiedzi- Białystok.
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 2:20 pm | |
| Na pewno nie skorzystam, bo to zdzierstwo, niemniej kuszące  |
|
 | |
LadyArvena Administrator

| Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 2:37 pm | |
| Promocja dla bogatych  Jak się wyda 4-5 stów to jest spora szansa, że oprócz tych 400-500 kuponów dostanie się jeszcze te 1000.  Zapraszam do kupna koni czystej krwi andaluzyjskiej: KLIK________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie" — JRR Tolkien, Władca Pierścienia |
|
 | |
Sakura Trener osobistości

Liczba postów: 1663 Pomógł tylu osobom: 13 Join date: 20/06/2011 Age: 26 Skąd: Miasto Chaosu
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 2:46 pm | |
| No, to już po ptakach. Jeszcze bardziej zwiększy się przepaść między tymi, którzy mają kupony, a tymi, którzy tych kuponów nie mają lub muszą je ciułać, jak tylko się da.  MÓJ -PROFIL- NA HOWRSE.MOJE HODOWLE:HOPE FOR THE BEST - KUCE CONNEMARA (CZOŁÓWKA RANKINGU).HESKER AVETS - KONIE FIORDZKIE (CZOŁÓWKA RASY).ZAPRASZAM DO MNIE  -------------- KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY |
|
 | |

| Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 2:48 pm | |
| Szlag mnie trafi. Zrobiłam sobie prezent na Święta i wydałam stówę na kupony (coś za coś, dwa miesiące bez sushi się kłania, a jestem od tego żarcia wręcz uzależniona...). Dostałam, proszę bardzo: | Cytat: | Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów... Pies Fortuna Krezusa 2 x Promień Heliosa 3 diamenty 5 000 Equus Grani: Miej oczy otwarte! Niedługo przybędzie! |
A Fortuna Krezusa to:
| Cytat: | Ten przedmiot nie może zostać kupiony za kupony.
Fortuna Krezusa podwaja szansę na znalezienie bonusów w czasie wykonywania akcji z koniem, np. znajdziesz dwa razy więcej tubek smaru lub rzep, niż zazwyczaj. |
Badziewie jakich mało, nie polecam. Jedyne pocieszenie, że mam na koncie 30 kuponów i że będę je chomikować do końca mojej przygody z howrse, bo więcej forsy na tę grę nie wydam, nie ma opcji.
PS - tubki smaru? Chyba chodziło o beczułki tłuszczu... |
|
 | |
Linea2010 Jeździec

| Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 3:26 pm | |
| Kupię taką skrzynię na spółkę z koleżanką  Wszystko co wygramy będzie na spółkę ;3  ❒ Taken ❒ Single ✔ Mentally dating Akatsuki members. Ja na howrse - Linea2010Pilnie kupię chmurki w każdej ilości! |
|
 | |
Sakura Trener osobistości

Liczba postów: 1663 Pomógł tylu osobom: 13 Join date: 20/06/2011 Age: 26 Skąd: Miasto Chaosu
 | Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 3:26 pm | |
| O żesz! Malto, współczuję... Nie mam najmniejszego zamiaru wydawać kasy na ten cały kuferek skarbów. Dziękuję bardzo! Wolę zdobyte kupony (w grze, nie przez kartę czy sms) przeznaczać do celów hodowlanych, a nie na takie badziewie.  MÓJ -PROFIL- NA HOWRSE.MOJE HODOWLE:HOPE FOR THE BEST - KUCE CONNEMARA (CZOŁÓWKA RANKINGU).HESKER AVETS - KONIE FIORDZKIE (CZOŁÓWKA RASY).ZAPRASZAM DO MNIE  -------------- KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY |
|
 | |

| |
 | |
LadyArvena Administrator

| Temat: Re: Skorzystaj z oferty świątecznej! PL Sob Gru 24, 2011 4:11 pm | |
| | Malto napisał: | | Szlag mnie trafi. Zrobiłam sobie prezent na Święta i wydałam stówę na kupony |
Nie wspominałaś czasem kiedyś, że już nie będziesz wydawać kasy na grę? O ile dobrze pamiętam to było po akcji z prezentacjami.. Zapraszam do kupna koni czystej krwi andaluzyjskiej: KLIK________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie" — JRR Tolkien, Władca Pierścienia |
|
 | |

| |
 | |
| | Skorzystaj z oferty świątecznej! PL | |
|