| | GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
OneStepCloser Trenujący konia

Liczba postów: 35 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 19/11/2011 Age: 14
 | |
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 4:15 pm | |
| Tak np. wyglada róg z żywiołem ziemi XD  |
|
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 4:20 pm | |
| oraz nowa odsłona graficzna diamentów  |
|
 | |
Lubelak Administrator

Liczba postów: 1208 Pomógł tylu osobom: 16 Join date: 18/01/2011 Skąd: Lublin
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 4:57 pm | |
| Dwadzieścia pięć lat i zero umiejętności... Kto by chciał tak konia marnować. To ja uciekam od takich promocji |
|
 | |
Rose666 Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 538 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 12/05/2011 Skąd: Polska
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:03 pm | |
| Ogólnie to fajnie,ale dokonanie 91...Jeszce wyhodowanie takiego cuda jest może możliwe,ale kupno takiego fenomenu?To graniczy nie z cudem,a z pomysłowością administracji. Rożek śliczny,naprawdę,ale byłby ładniejszy,gdyby badyl był w kolorze ,,maści"-woda niebieski,powietrze biało-błękitny,ziemia brązowy,ogień pomarańczowy. Z kolei nowe diamenty...Gdy się temu czemuś przyglądam,mam wrażenie,że to wyszło spod mojej ręki.I chyba tylko przypadkiem w mojej głowie przewraca się myśl,że ,,wyczarował" to Paint. Ironia życia leży w tym,że żyje się do przodu,a rozumie do tyłu. Søren Kierkegaard Mój profil na Howrse-Rose666 |
|
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:04 pm | |
| |
|
 | |
Lubelak Administrator

Liczba postów: 1208 Pomógł tylu osobom: 16 Join date: 18/01/2011 Skąd: Lublin
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:20 pm | |
| Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych? |
|
 | |
Ayashi Jeździec

Liczba postów: 377 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 13/08/2011 Age: 22 Skąd: Łódź
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:23 pm | |
| Albo mieć konia, który za życia nie miał za wiele umiejętności, albo podarować CO takiemu konikowi, gdy będzie bliski śmierci. Innej możliwości nie widzę.  Wraz z graczem Lunatyq prowadzę rankingową hodowlę jednorożców holsztyńskich (Kruki). Na sprzedażach znajdują się rogacze tej prestiżowej hodowli. Zapraszam serdecznie! Każda cena podlega negocjacji. Oferowane są również krycia rogatymi Krukami.
~*~ 03.04.2012 - trzecia gwiazdka wśród rogatych holsztynów ~*~
|
|
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:25 pm | |
| | Lubelak napisał: | | Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych? |
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy... OneStepCloser,a mogę wiedzieć,co jest nagrodą za to dokonanie? Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia. Ironia życia leży w tym,że żyje się do przodu,a rozumie do tyłu. Søren Kierkegaard Mój profil na Howrse-Rose666 |
|
 | |
mina stirit1 Średni jeździec

Liczba postów: 219 Pomógł tylu osobom: 1 Join date: 25/06/2011 Skąd: Tam.Za Tobą!
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:35 pm | |
| | Rose666 napisał: | | Lubelak napisał: | | Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych? |
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy... OneStepCloser,a mogę wiedzieć,co jest nagrodą za to dokonanie? Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia. |
Podobno 1x smok |
|
 | |
Nevarra Właściciel czempionów

Liczba postów: 1345 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 26/03/2011
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:36 pm | |
| O rany. Nev wreszcie wyprzedziła promocję i wykiwała howrse  Nadal mam 40-latka. Z zerowymi umkami  W razie czego służę pomocą i liczę, że po 10 dniach do mnie wróci  Szukasz jednorożca? Zapraszam do przejrzenia oferty na profilu (aktualizowane na bieżąco): KLIK |
|
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 5:38 pm | |
| | mina stirit1 napisał: | | Rose666 napisał: | | Lubelak napisał: | | Czekajcie czekajcie. Jak się nie mylę po 25 roku życia koniom spadają umiejętności. Ale to w jakim musi być wieku aby spadły do zera? Jak utrzymać go tyle na tym padole chmur i łąk zielonych? |
Wydając pieniądze na Czarne Orchidee.Przecież to na tym ta gra polega-zarabiają pieniądze na tym,że jakiemuś dziecku (bez obrazy) chce się skończyć dokonania.W sumie-o nowe dokonania prosiliśmy,więc nowe dokonania mamy... OneStepCloser,a mogę wiedzieć,co jest nagrodą za to dokonanie? Ayashi,dobrze myślisz,ale mimo wszystko-za tą CO zapłacimy.Mam takich siedem,ale na pewno znajdzie się parę osób (i nawet kilka takich znam),które nie mają nawet jej cienia. |
Podobno 1x smok |
Wybacz,nie doczytałam-niestety,słabo spałam 
| Nevarra napisał: | O rany. Nev wreszcie wyprzedziła promocję i wykiwała howrse  Nadal mam 40-latka. Z zerowymi umkami W razie czego służę pomocą i liczę, że po 10 dniach do mnie wróci  |
Jakie szczęście,że ktoś z zagrody jeszcze jest tak dobroduszny Spodziewaj się,że przyjdzie się podzielić z połową Howrse Ironia życia leży w tym,że żyje się do przodu,a rozumie do tyłu. Søren Kierkegaard Mój profil na Howrse-Rose666 |
|
 | |
Malto Właściciel czempionów

Liczba postów: 1230 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 09/04/2011 Skąd: Gród Neptuna
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 6:30 pm | |
| Szlag! A ledwie przedwczoraj ukatrupiłam rożkę po CO, oczywiście spełniała wymogi... Niemniej nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mam starzejącego się Connemara - Moonlighta, doprowadzę go do potrzebnego stanu i jakby coś, oferuję ogierka zaufanym osobom. Wręcz się zastanawiam, czy po wyzerowaniu umiejętności nie podać zwierzakowi Kamienia... Posłuży większej ilości osób |
|
 | |
Creepy Moderator

Liczba postów: 1783 Pomógł tylu osobom: 4 Join date: 05/05/2011 Age: 15 Skąd: Małopolska
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 6:39 pm | |
| Malto, Nevarra - chętnie skorzystam  Spróbuję także swoją andaluzkę doprowadzić do zera (z 600 um. łatwo nie będzie  ) Hodowle: The Black Knight - fryzy Hanopolis - hanowery - szukamy nowych osób! Blood of Rohan - walijczyki
|
|
 | |

Liczba postów: 1230 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 09/04/2011 Skąd: Gród Neptuna
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 6:43 pm | |
| |
|
 | |
Nevarra Właściciel czempionów

Liczba postów: 1345 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 26/03/2011
 | |
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 6:58 pm | |
| | Malto napisał: | | mycha805 napisał: | Malto, Nevarra - chętnie skorzystam Spróbuję także swoją andaluzkę doprowadzić do zera (z 600 um. łatwo nie będzie ) |
Z mojej strony nie ma problemu Właśnie męczę Moonlighta, ma 30 lat i 6 miesięcy, zdrowie 24%, umiejętności 265 z hakiem... za dobrze go wyszkoliłam A na serio - już podawać CO, czy jeszcze go męczyć? Przy jakim zdrowiu koń nie przetrwa do następnego dnia? |
Ewentualnie mogę pożyczyć,a nawet oddać dwie CO i dorzucić dwie przez siostrę-jest w końcu jedna rezerwacja na tydzień...W sumie radziłabym spróbować jeszcze raz postarzyć,ale fenomenem w tych sprawach nie jestem,u mnie klaczka padła,gdy zostało jej 8% zdrowia i postarzyłam.
Ironia życia leży w tym,że żyje się do przodu,a rozumie do tyłu. Søren Kierkegaard Mój profil na Howrse-Rose666 |
|
 | |
Philipek Nauczyciel gwiazd

Liczba postów: 2921 Pomógł tylu osobom: 11 Join date: 06/08/2011 Age: 13
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 7:00 pm | |
| Powinien przetrwać,ale kiedy będzie miał poniżej 20% zdrowia-daj mu CO. |
|
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 7:03 pm | |
| Nevarra, dzięki, rzadko kiedy dochodziłam z końmi do 31 roku życia... zazwyczaj 30 lat i 2, góra 4 miesiące, złe traktowanie i kupon  Rose666, byłabym dozgonnie wdzięczna za jedną CO... dzięki podarunkowi miałabyś pierwszeństwo w kupnie ogierka  Od Ciebie wzięłaby go mycha, czy jak byście się dogadali (z zainteresowanymi użytkownikami ZM)... Obym miała możliwość odkupienia go po 10 dniach  I oczywiście znów puszczę go w obieg |
|
 | |

| |
 | |

| |
 | |
LadyArvena Administrator

Liczba postów: 1697 Pomógł tylu osobom: 10 Join date: 17/01/2011 Age: 23
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 7:48 pm | |
| Tylko, ze w dokonaniu jest: | Cytat: | Dokonanie nr.91: kup konia | [/quote] Czyli musisz go komuś przehandlować i umówić się na odkupienie, gdy dokonanie sie pojawi Albo się z kimś wymienić, żeby ci zaliczyło... I za 10 dni zwrot Chyba, ze po drodze przeszło by jeszcze przez kilka rąk, ale to już prawdziwi właściciele decydowali by raczej czyje... Zapraszam do kupna koni czystej krwi andaluzyjskiej: KLIK________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie" — JRR Tolkien, Władca Pierścienia |
|
 | |

| Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 7:53 pm | |
| |
|
 | |
Sweet Rabbit Trener osobistości

Liczba postów: 1884 Pomógł tylu osobom: 15 Join date: 04/11/2011 Age: 10 Skąd: Rabbits kingdom
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 7:58 pm | |
| Może być tak, że  sprzeda  , potem  spzreda od razu  , a  poczeka te parę dni i potem odda go jego prawowitej właścicielce. I wtedy właściciel też by miał to z głowy Osoby są przedstawiane pod postaciami emotów KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY* howrse PL* Doggi Game* Chicken Smoothie* Dragon Cave* ~potrafię robić nowe kody html do jednej ramki - podaj grafikę, zrobię Ci za darmo~ ~jestem dziewczyną~ ~sprzedaję jednorogi, coby i tanie konie do GP o powyżej 700.00 PG i 200.00 um. wrodzonych~ |
|
 | |
LadyArvena Administrator

Liczba postów: 1697 Pomógł tylu osobom: 10 Join date: 17/01/2011 Age: 23
 | Temat: Re: GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) Pon Lis 28, 2011 8:00 pm | |
| Melduję, że posiadam pewnego Korka - KLIKLat 51, śmiertelny, zero um. Jak tylko wejdzie to dokonanie, mogę ci go przekazać  Ty byś mi podrzuciła swojego i mamy dokonania zaliczone  Potem mi mówisz, komu mam wystawić twojego konia - a ja tobie, komu masz oddać mojego. I jakoś to poleci  Zapraszam do kupna koni czystej krwi andaluzyjskiej: KLIK________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie" — JRR Tolkien, Władca Pierścienia |
|
 | |
| | GRA - Nowe dokonania i więcej. (server inter) | |
|