|
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
OneStepCloser Trenujący konia

Liczba postów: 35 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 19/11/2011 Age: 14
 | Temat: Re: Diamencik :) Nie Lis 20, 2011 7:09 pm | |
| | CzekoBoom napisał: | Tak? czyli im mniej koni masz tym więcej pd? lol.. |
Nie wiem, mam 44 konie i sporo tych pd dziennie mi się trafia... |
|
 | |
CzekoBoom Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 813 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 16/03/2011 Age: 15 Skąd: Katowice
 | Temat: Re: Diamencik :) Nie Lis 20, 2011 7:11 pm | |
| Mhm.. Ja mam 270 i trudno o PD..
W sumie to nie. Ja nie oporządzam koni z własnej woli, nie liczę xD Tylko jak muszę i na hodowlę muszę mieć. Inaczej robię u współpracownika na współdzieleniu xD |
|
 | |
Creepy Moderator

Liczba postów: 1783 Pomógł tylu osobom: 4 Join date: 05/05/2011 Age: 15 Skąd: Małopolska
 | Temat: Re: Diamencik :) Nie Lis 20, 2011 8:32 pm | |
| heh xD Ja mam ponad 800 koni i nigdzie PD nie widać, czasem tylko z boskich wylatują XD Hodowle: The Black Knight - fryzy Hanopolis - hanowery - szukamy nowych osób! Blood of Rohan - walijczyki
|
|
 | |
Ejli Jeździec

Liczba postów: 271 Pomógł tylu osobom: 1 Join date: 31/12/2011 Skąd: Gdzieś,w stadninie poduszek...
 | Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 03, 2012 7:00 pm | |
| Mnie wnerwiają te promocje,a z powodu boskich to się potne chyba.  Jeśli przerwa między promocjami jest dłuższa niż tydzień,wiec że mam czas na bycie EMO po porażce..(Znowu brak boskiego -.-) Ale teraz naprawdę wyścigi,np. skrzynia w RO. Wyobrażam to sobie jak "Zmierz się ze swoim pechem i kup 1000 RO za kupony,by wygrać coś,co ci odda 10% wydanych kuponów" w połączeniu z "Kup 100 kuponów za realną kasę,i wydaj je na piksele!!!". Porażka. -.-   Wiooosna i ukrop jak na lato~~~=,= |
|
 | |
Ejli Jeździec

Liczba postów: 271 Pomógł tylu osobom: 1 Join date: 31/12/2011 Skąd: Gdzieś,w stadninie poduszek...
 | Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 03, 2012 7:06 pm | |
| A teraz coś na temat tych kuponów: Ja ich nie kupuję,jak i trenowanie koni idzie mi jak widziałam lamorożca...(A to piękne coś nie istnieje  ) i jaką mam przyjemność z gry? Gapienie się na np. Lolę,której rodzice(lub ona) wydali 50% swego majątku na kupony..Poza tym nic.. I do tego ciągłe promocje,od których mam dość porażek,(Braku boskich) tylko z powodu braku kuponów,RO itd. A wracając do tematu wątku(Diamenta) Bardzo ładny konik. Miło by było go gościć w hodowli..   Wiooosna i ukrop jak na lato~~~=,= |
|
 | |
hanka1998 Znany przez cały świat

Liczba postów: 3444 Pomógł tylu osobom: 13 Join date: 29/11/2011 Age: 13 Skąd: Daleko od Ciebie ;P
 | Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 03, 2012 8:17 pm | |
| Ejli- spokojnie, ja też nie mam boskich, ale jakoś to nie niszczy mi gry. Mogę gapic się na swoje konie z ZJ i Z. Harmonii i czasami są one lepsze niż jakiekolwiek boskie. Też nie kupuje kuponów (no ok, raz się zdarzyło), ranking mam niski, ale gra to dla mnie tylko zabawa, nie mam zamiaru jej sobie psuc byciem EMO itp. Tak więc pocieszę cię: mam wyższy staż niż ty i żadnego boskiego |
|
 | |
Ejli Jeździec

| Temat: Re: Diamencik :) Sro Sty 04, 2012 1:26 pm | |
| Cia.. Ale zabawa zabawą,zniszczyły ją same promocje .. -.- Mówiąc to mam na myśli,że zamiast cieszyć się grą,nauczyć się trenować konie,i w ogóle zacząć prowadzić prestiżową hodowlę to ja skupiam się na czymś,czego z powodu braku kuponów i tak nie zdobędę.. Gdyby promocje były rzadsze,a ja nie miałą takiego pecha to byłoby Ok. - miałabym się z czego cieszyć,ale że Owlientowi się pomieszało,że zamiast szczęśliwej gry wielu graczy mają być rzeczy mocno powiązane ze zdobyciem pieniędzy(Poprzez masakryczne ilości kupionych kuponów..) to wiesz..   Wiooosna i ukrop jak na lato~~~=,= |
|
 | |
EveDallas Właściciel czempionów

Liczba postów: 1303 Pomógł tylu osobom: 6 Join date: 22/11/2011 Age: 15 Skąd: świętokrzyskie
 | Temat: Re: Diamencik :) Sro Sty 04, 2012 1:49 pm | |
| To ja chce konia Ununnilium - dla niedoinformowanych, inaczej nazwywa sie Darmsztadt, taki pierwiastek chemiczny. Zresztą mniejsza. szcvzerze to nie wiem, jak na Howrse było kiedys, ale teraz i tak zdaje mi się, że promoicji jest za duzo. Co i raz jedna, i co i raz jakieś nowe Boskie. A wystarczyłyby dwa-trzy, no może cztery konkursy w roku, i nie zawsze Boskie - co najwyżej nowa rasa (np. Mustangi, Koniki polskie czy cuś) |
|
 | |
sajgon Trenujący konia

Liczba postów: 69 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 07/05/2011 Age: 19 Skąd: France
 | Temat: Re: Diamencik :) Nie Sty 15, 2012 3:55 pm | |
| Mnie też te wszystkie promocje denerwują. Ciężko im zrobić jakąś porządną? Walą ich mnóstwo takich samych i... nudnych. Ow napisała (cytuję), "...promocje nie są sensem gry, tylko jej udoskonaleniem...". Ciekawe, widać Ow mówi co innego, niż robi. Howrse jest zbyt prostą grą i niestety - trzeba kupować kupony, bo inaczej nie zajedziesz daleko. Pierwsze dni promocji są fajne, bo wydaje się, że możesz za darmo zgarnąć główną nagrodę i wszyscy mają równe szanse - super, ale w pewnym dniu pojawia się promocja z rogami obfitości i Ci, których stać na kupony, to kupują RO i zgarniają główną nagrodę. A co pozostaje dla innych? Nic, zero, null... Tak właśnie jest z każdą promocją. Miło... sajgon1 - to mój nick na howrse.pl ;] zapraszam! (: |
|
 | |
Sakura Trener osobistości

Liczba postów: 1661 Pomógł tylu osobom: 13 Join date: 20/06/2011 Age: 26 Skąd: Miasto Chaosu
 | Temat: Re: Diamencik :) Nie Sty 15, 2012 4:34 pm | |
| Dla mnie nie jest za wiele promocji, ale w tej chwili są kiepskie, czyli takie, w których nie biorę udziału lub wygrywam szajs... Podobało mi się, jak za zadania zdobywałam RO, ZJ, OM, itd. Wtedy miałam mobilizację do angażowania się w promocję, w tej chwili nie, jak wpadnie śnieżka, odsyłam ją do kogoś, ale niespecjalnie mi na tym zależy. Boskich nie biorę już w ogóle pod uwagę, musiałabym nie jeść, nie ubrać się, żeby mieć kupony na RO, przy których po otworzeniu kilkunastu sztuk dopiero wpadnie mi boski, który de facto na nic może się nie przydać... Po co mi to?  MÓJ -PROFIL- NA HOWRSE.MOJE HODOWLE:HOPE FOR THE BEST - KUCE CONNEMARA (CZOŁÓWKA RANKINGU).HESKER AVETS - KONIE FIORDZKIE (CZOŁÓWKA RASY).ZAPRASZAM DO MNIE  -------------- KUPIĘ OM ZA 2 KUPONY |
|
 | |
MrsKopytko* Zielony

Liczba postów: 6 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 10/01/2012
 | Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 17, 2012 9:29 am | |
| Ja tam się w promocję nie wciągam Robię strajk. Ile ja już wydałam ... Biorę to co dają a jak mam kupić to sobie odpuszczam |
|
 | |
Uśmieszek Znajomy wielu

Liczba postów: 944 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 09/12/2011 Skąd: Lubin
 | Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 17, 2012 10:36 am | |
| Mam 2 boskie-Grani. Konie beznadziejne,tylko zżerają kupony na CO- i właśnie o to chodzi Owlientowi. Na kasie i dobrym imieniu firmy- np. przestrzeń twórcza i promocje typu 'Kup ileś tam kuponów za fortunę, aby wygrać Skrzynię Skarbów- w której nie ma nnlic szczególnego.' Mój profil na howrse tutaj Wyhoduję rożka na zamówienie - więcej na pw. Chcesz kupić konia? Klik. |
|
 | |
Philipek Nauczyciel gwiazd

Liczba postów: 2920 Pomógł tylu osobom: 11 Join date: 06/08/2011 Age: 13
 | Temat: Re: Diamencik :) Wto Sty 17, 2012 1:34 pm | |
| Ja mam 11 boskich koni,więc nie mogę narzekać. Uśmieszek-ja uważam,że połowa takich promocji wiąże się z wydawaniem pieniędzy na kuponów. A to tylko GRA. Ludzie o Gypse się zabijali,a co dopiero takie Krezusy czy Baliosy. Dlatego ja już w takie rzeczy się nie bawię,niech sobie zarobią na kimś innym ale nie na mnie. A co do Diamenta-graficznie jest ślicznie zrobiony,ale właściwie jest tylko ozdobnym koniem boskim,bo żadnych korzyści nie daje. |
|
 | |
Uśmieszek Znajomy wielu

Liczba postów: 944 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 09/12/2011 Skąd: Lubin
 | |
 | |
kara250 Trenujący konia

Liczba postów: 62 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 14/01/2012
 | |
 | |
Aglyss Właściciel czempionów

Liczba postów: 1083 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 01/06/2011 Age: 12 Skąd: Ślesin
 | Temat: Re: Diamencik :) Czw Lut 23, 2012 9:19 am | |
| Ja wiem co to jest. Nie będzie można go zdobyć w żadnej promocji. Mają go ci, którzy zdobyli wszystkie Boskie Konie z rodziny Kamieni Szlachetnych. Póki istnieje Księżyc, będą istniały i wilki |
|
 | |
koniara1237 Właściciel czempionów

Liczba postów: 1264 Pomógł tylu osobom: -2 Join date: 30/01/2012
 | Temat: Re: Diamencik :) Sob Lut 25, 2012 4:59 pm | |
| Stare howrse zginęło... Więcej boskich konie i mniej starania się...To straszne. |
|
 | |
weila123 Jeździec

Liczba postów: 354 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 17/05/2011 Skąd: Krosno (woj.podkarpackie)
 | |
 | |
Kikyo22 Jeździec

Liczba postów: 491 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 15/01/2012 Age: 20 Skąd: Belgia :)
 | Temat: Re: Diamencik :) Sob Lut 25, 2012 5:10 pm | |
| |
|
 | |
koniara1237 Właściciel czempionów

Liczba postów: 1264 Pomógł tylu osobom: -2 Join date: 30/01/2012
 | Temat: Re: Diamencik :) Nie Lut 26, 2012 9:35 am | |
| | OneStepCloser napisał: | | CzekoBoom napisał: | | LadyArvena napisał: | ładny... Ale coś mi się wydaje, ze połączenie z Ubisoft nie wyszło nam na dobre. Dawniej między promocjami było trochę przerwy, był czas na zdobycie kuponów, zajęcie się hodowlą... A teraz na siłę, naciągają na kupno, ciągle coś nowego, po 2 boskie konie na miesiąc... Dawniej gra była też dla rozrywki, teraz głównie dla zarobku twórców |
Dokładnie.. Teraz nie ma chwili wytchnienia, na siłę wciskają byle promocje, żeby jedynie zarobić. Aż pomysłów im brakuje i walą ciągle te szlachetne.. Ehh. |
Zgadzam się. Nie minęły nawet chyba trzy dni od ostatniej promocji, a już dali nową -.- Diament - nawet bardzo ładny Postarali się. Może więc to ostatni z tych szlachetnych?... |
Dokładnie!Aby tylko więcej i więcej.I jak tu się łapać i zrobić przerwę aby zdobyć kupony na jakąś promocje? |
|
 | |
ula348 Zielony

Liczba postów: 13 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 03/03/2012 Age: 13 Skąd: Białystok
 | |
 | |
truskaweczkaa Trenujący konia

Liczba postów: 51 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 04/08/2011 Age: 14 Skąd: Młynary(woj. warm. - mazur.)
 | Temat: Re: Diamencik :) Pon Maj 14, 2012 5:20 pm | |
| |
|
 | |
|