Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum

IndeksPortalCalendarGalleryFAQSzukajUżytkownicyGrupyRejestracjaZaloguj
Witamy w Zagrodzie Mgły !!
Na Zagrodzie pojawiła się nowa ranga - ZAGRODZIANIN. Chcesz wiedzieć więcej? KLIKNIJ
Problemy z listą zostały rozwiązane. Znów można sprawdzać uczciwość graczy:)

Share | 

Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Malto
Właściciel czempionów
Właściciel czempionów

Liczba postów: 1230
Pomógł tylu osobom: 8

PisanieTemat: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!   Wto Sie 30, 2011 8:51 pm

Jak w temacie - przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix z mojej hodowli "Impure Champions" (wyspecjalizowane kombinacje rasowe).

Oferuję źrebięta po matce So Beautiful oraz ojcu Lunaticu. Oboje rodzice w pełni wyblupowani, wszystkie umiejętności pogrubione, matka źrebiąt jest koniem do Grand Prix. Źrebięta osiągną PG ponad 530 (niezwykle dużo jak na rasę achał-tekińska), umiejętności wrodzone sięgać będą: bez Łez - ponad 100, po podaniu Łez- ponad 165. Ich specjalizacja to przełaje i skoki.

Cena wałacha to 500 Equus i 2 kupony (w zamian za kupony jestem skłonna przyjąć niektóre rzeczy z Czarnego Rynku).

Osoby zainteresowane ofertą oraz pragnące dowiedzieć się więcej proszę o pisanie na pw (konto, jak i tutaj, Malto).
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Malto
Właściciel czempionów
Właściciel czempionów

PisanieTemat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!   Pią Wrz 16, 2011 6:51 pm

Oferta zamieszczona w poście powyżej wciąż aktualna!
Aktualnie mam na sprzedaż dwa wałachy (bliźniaki) po Łzach:

Wałach numer jeden

Wałach numer dwa

Polecam, dobrze wytrenowane konie ulokują się w pierwszej piętnastce konkursu skoków Grand Prix.

Już wkrótce wystawię na sprzedaż wałacha po Łzach o PG 541.56 - KLIK.

Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Creepy
Moderator
Moderator

Liczba postów: 1783
Pomógł tylu osobom: 4

PisanieTemat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!   Pią Wrz 16, 2011 9:03 pm

Malto napisał:
Oferta zamieszczona w poście powyżej wciąż aktualna!
Aktualnie mam na sprzedaż dwa wałachy (bliźniaki) po Łzach:

Wałach numer jeden

Wałach numer dwa

Polecam, dobrze wytrenowane konie ulokują się w pierwszej piętnastce konkursu skoków Grand Prix.

Już wkrótce wystawię na sprzedaż wałacha po Łzach o PG 541.56 - KLIK.

Mam pytanie - a mianowicie, czy któryś z tych koni ma szansę zająć miejsce w fontannie w GP? Jeśli tak to w jakiej?

Hodowle:
The Black Knight - fryzy
Hanopolis - hanowery - szukamy nowych osób!
Blood of Rohan - walijczyki
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Malto
Właściciel czempionów
Właściciel czempionów

PisanieTemat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!   Pią Wrz 16, 2011 10:47 pm

mycha805, Fontannę otrzymujesz wtedy, gdy Ty, jako gracz, zajmiesz miejsce w pierwszej setce w tygodniowym rankingu graczy biorących udział w Grand Prix Smile
Niemniej tak, z wałachami spod linków zadanie masz bardzo ułatwione. Wytrenowany odpowiednik miksów, Troublemaker, zajmuje mi ósme - dwunaste miejsce w biegu przełajowym GP oraz około setnego w konkursie skoków GP. Do pozostałych zawodów go nie wystawiam, korzystam z innych koni (również mieszanek). Od kiedy wystawiam w Grand Prix kombinacje rasowe, co tydzień mam dostęp do Fontanny, udało mi się nawet wcisnąć w pierwszą dziesiątkę graczy (odznaczenia na profilu howrse - klik).
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Creepy
Moderator
Moderator

Liczba postów: 1783
Pomógł tylu osobom: 4

PisanieTemat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!   Sob Wrz 17, 2011 11:08 am

Malto napisał:
mycha805, Fontannę otrzymujesz wtedy, gdy Ty, jako gracz, zajmiesz miejsce w pierwszej setce w tygodniowym rankingu graczy biorących udział w Grand Prix Smile
Niemniej tak, z wałachami spod linków zadanie masz bardzo ułatwione. Wytrenowany odpowiednik miksów, Troublemaker, zajmuje mi ósme - dwunaste miejsce w biegu przełajowym GP oraz około setnego w konkursie skoków GP. Do pozostałych zawodów go nie wystawiam, korzystam z innych koni (również mieszanek). Od kiedy wystawiam w Grand Prix kombinacje rasowe, co tydzień mam dostęp do Fontanny, udało mi się nawet wcisnąć w pierwszą dziesiątkę graczy (odznaczenia na profilu howrse - klik).

Jak możesz, zostaw dla mnie jednego konika Smile Jak uzbieram kupony to kupię Very Happy

Hodowle:
The Black Knight - fryzy
Hanopolis - hanowery - szukamy nowych osób!
Blood of Rohan - walijczyki
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Malto
Właściciel czempionów
Właściciel czempionów

PisanieTemat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!   Sob Wrz 17, 2011 12:26 pm

mycha805 napisał:
Jak możesz, zostaw dla mnie jednego konika Smile Jak uzbieram kupony to kupię Very Happy

Jeden wałach sprzedany, drugiego wystawiłam Ci na sprzedaż zarezerwowaną. Gdybyś nie miała dwóch kuponów, zawsze mogę przyjąć w zamian za nie na przykład Klepsydrę Smile
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Uśmieszek
Znajomy wielu
Znajomy wielu

Liczba postów: 947
Pomógł tylu osobom: 3

PisanieTemat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!   Czw Gru 22, 2011 10:09 am

Jestem zainteresowana. Zaraz napiszę do Ciebie na pw na howrse. Ale najpierw, proszę powiedz mi czy w zamian za 2 kupony przyjmiesz Klepsydrę. Smile

Mój profil na howrse tutaj
Wyhoduję rożka na zamówienie - więcej na pw.
Chcesz kupić konia? Klik.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://www.guineapigs.fora.pl/

Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Krew Meduzy
» Koń Achał-Tekiński
» Sprzedam konie ,zamówienia
» Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)!
» Czy ten koń ma szansę zająć dobre miejsce w Grand Prix?