| | Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! | |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
Malto Właściciel czempionów

Liczba postów: 1230 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 09/04/2011 Skąd: Gród Neptuna
 | Temat: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Wto Sie 30, 2011 8:51 pm | |
| Jak w temacie - przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix z mojej hodowli "Impure Champions" (wyspecjalizowane kombinacje rasowe). Oferuję źrebięta po matce So Beautiful oraz ojcu Lunaticu. Oboje rodzice w pełni wyblupowani, wszystkie umiejętności pogrubione, matka źrebiąt jest koniem do Grand Prix. Źrebięta osiągną PG ponad 530 (niezwykle dużo jak na rasę achał-tekińska), umiejętności wrodzone sięgać będą: bez Łez - ponad 100, po podaniu Łez- ponad 165. Ich specjalizacja to przełaje i skoki. Cena wałacha to 500 Equus i 2 kupony (w zamian za kupony jestem skłonna przyjąć niektóre rzeczy z Czarnego Rynku). Osoby zainteresowane ofertą oraz pragnące dowiedzieć się więcej proszę o pisanie na pw (konto, jak i tutaj, Malto). |
|
 | |

Liczba postów: 1230 Pomógł tylu osobom: 8 Join date: 09/04/2011 Skąd: Gród Neptuna
 | Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Pią Wrz 16, 2011 6:51 pm | |
| Oferta zamieszczona w poście powyżej wciąż aktualna! Aktualnie mam na sprzedaż dwa wałachy (bliźniaki) po Łzach: Wałach numer jedenWałach numer dwaPolecam, dobrze wytrenowane konie ulokują się w pierwszej piętnastce konkursu skoków Grand Prix. Już wkrótce wystawię na sprzedaż wałacha po Łzach o PG 541.56 - KLIK. |
|
 | |
Creepy Moderator

Liczba postów: 1783 Pomógł tylu osobom: 4 Join date: 05/05/2011 Age: 15 Skąd: Małopolska
 | |
 | |

| Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Pią Wrz 16, 2011 10:47 pm | |
| mycha805, Fontannę otrzymujesz wtedy, gdy Ty, jako gracz, zajmiesz miejsce w pierwszej setce w tygodniowym rankingu graczy biorących udział w Grand Prix  Niemniej tak, z wałachami spod linków zadanie masz bardzo ułatwione. Wytrenowany odpowiednik miksów, Troublemaker, zajmuje mi ósme - dwunaste miejsce w biegu przełajowym GP oraz około setnego w konkursie skoków GP. Do pozostałych zawodów go nie wystawiam, korzystam z innych koni (również mieszanek). Od kiedy wystawiam w Grand Prix kombinacje rasowe, co tydzień mam dostęp do Fontanny, udało mi się nawet wcisnąć w pierwszą dziesiątkę graczy (odznaczenia na profilu howrse - klik). |
|
 | |
Creepy Moderator

Liczba postów: 1783 Pomógł tylu osobom: 4 Join date: 05/05/2011 Age: 15 Skąd: Małopolska
 | Temat: Re: Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! Sob Wrz 17, 2011 11:08 am | |
| | Malto napisał: | mycha805, Fontannę otrzymujesz wtedy, gdy Ty, jako gracz, zajmiesz miejsce w pierwszej setce w tygodniowym rankingu graczy biorących udział w Grand Prix  Niemniej tak, z wałachami spod linków zadanie masz bardzo ułatwione. Wytrenowany odpowiednik miksów, Troublemaker, zajmuje mi ósme - dwunaste miejsce w biegu przełajowym GP oraz około setnego w konkursie skoków GP. Do pozostałych zawodów go nie wystawiam, korzystam z innych koni (również mieszanek). Od kiedy wystawiam w Grand Prix kombinacje rasowe, co tydzień mam dostęp do Fontanny, udało mi się nawet wcisnąć w pierwszą dziesiątkę graczy (odznaczenia na profilu howrse - klik). |
Jak możesz, zostaw dla mnie jednego konika Jak uzbieram kupony to kupię  Hodowle: The Black Knight - fryzy Hanopolis - hanowery - szukamy nowych osób! Blood of Rohan - walijczyki
|
|
 | |

| |
 | |
Uśmieszek Znajomy wielu

Liczba postów: 947 Pomógł tylu osobom: 3 Join date: 09/12/2011 Skąd: Lubin
 | |
 | |
| | Przyjmuję zamówienia na wałachy do Grand Prix o PG ponad 530 (achał-tekińska+fryzyjska krew)! | |
|