| | SKANDAL!!! Po prostu świństwo! | |
|
| Autor | Wiadomość |
|---|
milandra Trenujący konia

Liczba postów: 43 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 03/08/2011
 | Temat: SKANDAL!!! Po prostu świństwo! Sro Sie 03, 2011 2:35 pm | |
| Zobaczmy...widziałam u was takie coś:  Jak widzimy, jest tam gracz izzaa. Postanowiłam zobaczyć jej profil. I co widzę?  ,,Nie chcemy oszustów na Howrse!" - i kto to mówi? Osoba z multikontem która nie odpisuje na wiadomości i oszukuje z kuponami??? WSTYD! Dla jej samej! A wy, co myślicie? ,,Człowiek, który nigdy nie wpadł w szał, nie wejdzie do świątyni muz" - PlatonMój profil na Howrse http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=79330Hodowle ,,dla wszystkich"(nie prywatne): Amaranth - Coby (rekrutacja otwarta) Mr Saxobeat - Fryzy (rekrutacja otwarta) |
|
 | |
CzekoBoom Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 813 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 16/03/2011 Age: 15 Skąd: Katowice
 | Temat: Re: SKANDAL!!! Po prostu świństwo! Sro Sie 03, 2011 10:24 pm | |
| Hm, nie wiem co o tym myśleć.. Nieładnie z jej strony. |
|
 | |
LadyArvena Administrator

Liczba postów: 1697 Pomógł tylu osobom: 10 Join date: 17/01/2011 Age: 23
 | Temat: Re: SKANDAL!!! Po prostu świństwo! Sro Sie 03, 2011 10:31 pm | |
| Dopóki ona oszukiwała było dobrze, a jak ją oszukali to się wściekła XD  Zapraszam do kupna koni czystej krwi andaluzyjskiej: KLIK________ "Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie" — JRR Tolkien, Władca Pierścienia |
|
 | |
CzekoBoom Właściciel małej stadniny

Liczba postów: 813 Pomógł tylu osobom: 2 Join date: 16/03/2011 Age: 15 Skąd: Katowice
 | Temat: Re: SKANDAL!!! Po prostu świństwo! Sro Sie 03, 2011 10:41 pm | |
| | LadyArvena napisał: | | Dopóki ona oszukiwała było dobrze, a jak ją oszukali to się wściekła XD |
Nie, zuczka oszukali. ; ) Tylko jakieś petycję powstały żeby zuczkowi pomóc czy coś... |
|
 | |
domikdomik Zielony

Liczba postów: 9 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 23/08/2011 Skąd: Jaktorów
 | Temat: Re: SKANDAL!!! Po prostu świństwo! Sob Paź 22, 2011 2:22 pm | |
| Hmmm... Może zmądrzała? I zeszła z ciemnej strony mocy? xD |
|
 | |
Sweet Rabbit Trener osobistości

Liczba postów: 1884 Pomógł tylu osobom: 15 Join date: 04/11/2011 Age: 10 Skąd: Rabbits kingdom
 | Temat: Re: SKANDAL!!! Po prostu świństwo! Nie Lis 06, 2011 9:30 am | |
| Może ta osoba nie jest oszustem..  Ktoś mógł tak tam napisać na złość, że np. są wrogami w realu. To też jest możliwe |
|
 | |
Róża-chodowca9 Średni jeździec

Liczba postów: 157 Pomógł tylu osobom: 0 Join date: 23/09/2011 Age: 10
 | Temat: Re: SKANDAL!!! Po prostu świństwo! Nie Lis 06, 2011 6:56 pm | |
| Wielkie zamieszanie z powodu kłamstwa...Sweet Rabbit ma może rację ale kto wie?? CzekoBoom pisze: | Cytat: | Nie, zuczka oszukali. ; ) Tylko jakieś petycję powstały żeby zuczkowi pomóc czy coś... |
A może i tak?Jakoś wielka niewiadoma.Jak się jej spytasz to ci zaraz nakłamie.A jeśli ona jest oszustką na serio to pewnie tak udaje taką milu milu a jest inna! Na prezce gracza koka26 wyczytałam że koka26 ma 15 lat a zaś na profilu izzaa w komentarzach znajomych że to jej koleżanka z klasy.Prezentacja aktualnie u izzy w takim stanie jak na zrzucie.Do czego ci młodzi są zdolni... Ja na howrse to Róża-chodowca dawajcie gratki  |
|
 | |
login11 Trenujący konia

Liczba postów: 61 Pomógł tylu osobom: -1 Join date: 11/11/2011 Age: 17 Skąd: Wieliczka
 | Temat: hmm... Sro Lis 30, 2011 2:30 pm | |
| powiem tak: nie wiem ile jest prawdy w jej prezentacji, Zagrodzie wierzę. Może osoba posądzana o kłamstwa jest winna, może nie. w każdym razie izaa ma u mnie duży minus za pisanie, tworzenie promowanie takich bannerów. jak jej ktoś przeszkadza, to jej problem, może usunąć konto, tęsknić nie będę. może w zbyt ostrych słowach, za to szczerze. _________________ Hodowla koni luzytanskich "Skrzynia Skarbów" ogłasza nabór! Nasze koniki dobiegają PG 610.00. Przyłączysz się?Ja na howrse |
|
 | |
| | SKANDAL!!! Po prostu świństwo! | |
|